Följ JYSK Sverige

​JYSK prisade sina talanger och firade framgångarna

Nyhet   •   Okt 22, 2018 11:32 CEST

JYSK i Umeå utsågs till årets butik. Foto: Federica L. Cappelletto

Lördagen den 20 oktober samlades nära 1000 medarbetare och respektive till JYSKs Sveriges årliga fest på Gothia Towers. Tillsammans firades det gångna årets mest framträdande insatser och framgångar när bland annat årets butik och säljare utsågs.

Kvällens mest prestigefulla pris, till ”Årets butik”, gick till JYSK i Umeå. JYSK har funnits i Umeå sedan 2001 och butiken är en av landets största. Nästa torsdag öppnar butiken med ett helt nytt inspirerande koncept efter att ha hållit stängt i tre dagar för ombyggnation.

– Vi är så glada över den här utmärkelsen. Vi känner ett stort förtroende från våra kunder i Umeå och har jobbat hårt för att hålla butiken i toppform och för att ge kunderna den bästa servicen, säger Reza Rahimi som varit butikschef i Umeå i ett och ett halvt år.

Årets säljare finns i Umeå

Josef Dayne, JYSK, Årets säljare

I Umeå finns också JYSKs bästa säljare, Josef Dayne, som även han prisades på festen. Josef har jobbat på JYSK i både Luleå och Umeå. Han har ett otroligt driv och är en förebild för sina kollegor i hela JYSK Sverige.

– Det var overkligt när jag stod på scen och de ropade mitt namn. Jag tycker att jobbet som säljare är fantastiskt roligt och blir uppfylld av att få hjälpa andra. Jag brinner verkligen för kundservice så det här priset betyder mycket, säger årets säljare Josef Dayne.

Olivia blev årets kundservicesupporter

Också JYSKs kundservicecenter i Nässjö firade. Avdelningen har haft en stadig växt sedan den etablerades 2015 och hjälper kunderna med råd kring produkter, leveranser och återköp, vilket är mycket uppskattat hos JYSKs kunder.

Tidigare i år firades avdelningens framgångar med en resa till Budapest och under helgens firande utsågs Olivia Holm till årets kundservicesupporter för sitt sätt att bemöta och hjälpa JYSKs kunder.

– Det betyder väldigt mycket. Det känns väldigt bra att veta att allt jobb man gjort under året ledde till ett så stort och fint pris, säger hon. 

Olivia Holm, årets kundservicesupporter

Fakta om JYSK-festen

Varje år arrangerar JYSK Sverige en stor fest för medarbetare med respektive för att fira JYSKs fantastiska resultat. Årets tema var Oktoberfest och firandet hölls på Gothia Towers i Göteborg. JYSK står för hotell, mat och dryck för medarbetare och respektive. I år valde JYSK också att stänga samtliga butiker dagen efter firandet för att så många medarbetare som möjligt skulle kunna delta i firandet.

Några av årets vinnare 2018:

  • Årets JYSK-butik: JYSK Umeå
  • Årets säljare: Josef Dayne/Umeå
  • Årets Distriktschef: Therese Schilhaneck/Västra Götaland
  • Årets kundservicesupporter: Olivia Holm