Gå direkt till innehåll
Dubbla invigningsfester för JYSK

Pressmeddelande -

Dubbla invigningsfester för JYSK

Från och med torsdag har JYSK Sverige 146 butiker när Östhammar får sin första JYSK butik. Samtidigt firas det också stort i Kalmar där JYSK butiken återinvigs efter stor ombyggnation.

För den i Östhammar som vill besöka JYSK blir det betydligt smidigare från och med torsdag. Tidigare har den som velat uppdatera hemmet behövt åka en timme till Uppsala, Gävle eller Norrtälje. Nu får Östhammar sin egna JYSK butik.

–Nu längtar vi efter att få öppna. Det ska bli fantastiskt att möta Östhammarborna. Sedan det blev klart att vi skulle öppna här är det många som frågat efter när det är dags. Vi märker att vi är efterlängtade. Det känns jätteroligt, säger Sara Nord, butikschef för JYSK Östhammar.

Butiken i Östhammar kommer att ligga granne med Coop och ÖoB och blir 1450 kvm stor. Utöver butiksarean ha en 200 kvm stor utegård för utemöbler.

JYSK Kalmar firar ny butiksupplevelse

I Kalmar har butiken på Hansa City genomgått en stor ombyggnation och uppdaterats till JYSKs nya koncept.

– Butiken fångar en känsla och inspirerar kunderna. Det blir en helt ny upplevelse jämför med vad kunderna är vana vid sedan tidigare. Vi som jobbar i butiken känner oss exalterade över öppningen och att få visa upp hur butiken ser ut, säger Evelina Lundqvist butikschef i Kalmar.

I samband med öppningarna, den 23 januari, kommer det att arrangeras öppningsfester i både Östhammar och Kalmar. I Kalmar börjar festen klockan 08.00 och i Östhammar 09.00.

Kontakt Östhammar, Butikschef Sara Nord: SMSE0149@stores.JYSK.com

Kontakt Kalmar: Butikschef Evelina Lundqvist SMSE0022@stores.JYSK.com

Ämnen

Kategorier

Regioner


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 800 butiker och 23 000 medarbetare i 52 länder. I Sverige finns 146 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av familjen bakom Lars Larsen group som äger en mängd olika företag med en total omsättning på 4.25 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.794 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43