Följ JYSK Sverige

​JYSK öppnar två butiker på torsdag

Pressmeddelande   •   Feb 19, 2019 08:30 CET

Sara Karlsson i Gamlestaden och Mustafa Saudi i Erikslund är redo för att öppna nya butiker den 21 februari.

På torsdag, den 21 februari, får två JYSK butiker nya adresser när de återöppnar i helt nya lokaler. Både i Erikslund i Västerås och Gamlestaden i Göteborg håller JYSK öppningsfest med massor av inspiration för nya och gamla kunder.

– Det ger god energi att starta året med att öppna två butiker på samma dag. Vi har under 2019 ett 20 tal projekt där vi bygger om, flyttar butiker och öppnar på nya orter och då är detta en riktigt bra start, säger JYSK Sveriges etableringschef Carsten Lönne.

JYSK i Angered flyttar till Gamlestaden där JYSK nu kommer att bli granne med andra stora aktörer som ÖoB och Willys.

– Vi går från en butik som öppnade 1991 i en gammal bilhall till att få nya lokaler närmre citypulsen och kunderna. Så det blir en stor positiv förändring både när det gäller tillgänglighet för kunderna och hur våra produkter kommer att synas, säger Sara Karlsson, butikschef på JYSK i Angered som nu flyttar till Gamlestaden.

JYSK i Erikslund flyttar in på handelsområdet

I Västerås flyttar JYSK till nya lokaler på Erikslunds handelsområde vilket även här innebär att JYSK kommer närmre kunderna.

– Det blir en större butik där vi har möjlighet att visa upp fler av våra varor. Det blir också mycket bättre tillgänglighet för våra kunder både att komma till butiken och hämta sina varoror, säger Mustafa Saudi, butikschef för JYSK Erikslund.

I samband med öppningarna, den 21 februari, kommer det att arrangeras öppningsfester på båda orterna. I Gamlestaden, Göteborg, öppnar butiken klockan 08:00. I Erikslund, Västerås, öppnar butiken klockan 09:00.

Kontakt:

Sara Karlsson, Butikschef för JYSK Gamlestaden: smse0016@stores.JYSK.com

Mustafa Saudi, Butikschef för JYSK Erikslund: smse0034@stores.JYSK.com

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 700 butiker och 23 000 medarbetare i 51 länder. I Sverige finns 142 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.577 miljarder EUR.