Följ JYSK Sverige

​JYSK passerar milstolpe med ny butik i Västberga

Pressmeddelande   •   Maj 29, 2018 13:00 CEST

Säljchef Rebecca Löw och butikschef Robin Korkeasalo. Foto: JYSK

Den 31 maj öppnar JYSK butik på Västberga handelsplats och passerar samtidigt en milstolpe när JYSK Sverige kan räkna till totalt 140 butiker i Sverige. 

– Det här blir en butik som ligger nära för den som bor i centrala Stockholm. Butiken är superläcker. Den är modern, familjär och ombonad och Stockholmarna kommer att ha lätt att bli inspirerade när de kommer till oss, säger Robin Korkeasalo som själv bor i närområdet och nu blir butikschef för den nya butiken.

Med butiken i Västberga finns nu femton JYSK-butiker i Storstockholm. JYSK har länge önskat att öppna en butik i Västberga som ligger strategiskt bra för både de som bor i centrala Stockholm och i Hägersten. Västberga handelsplats erbjuder förutom JYSK, både Rusta och Coop, något butikschefen Robin Korkeasalo ser som en stor tillgång.

– Vi ser många fördelar med att det är två andra starka aktörer som blir våra grannar. Kunderna får ett stort utbud på liten yta och kan planera sitt besök hos JYSK eller bara komma in om spontant när de är och veckohandlar mat, säger Robin Korkeasalo

I samband med öppningen kommer det arrangeras en stor öppningsfest som startar den 31 maj klockan 09.00-20.00 och pågår fram till den 6 juni där JYSK erbjuder fina erbjudanden med rabatter upp till 80%.

Kontakt

Robin Korkeasalo, butikschef: smse0150@stores.jysk.com

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 500 butiker och 22 000 medarbetare i 50 länder. I Sverige finns 140 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.36 miljarder EUR.