Följ JYSK Sverige

Moderniserad JYSK-butik öppnar på nytt i Linköping

Pressmeddelande   •   Mar 02, 2017 11:59 CET

Efter en omfattande modernisering är JYSK nu återigen redo att välkomna kunderna i Linköping, när butiken på Tornby handelsområde (Grytstorpsgatan 6) återigen slår upp portarna den 2/3-17 kl. 09.00.

JYSK-butiken i Linköping har genomgått en genomgripande förändring och har fått ny inredning, design och blir lättare att navigera i än tidigare.

I den moderniserade butiken, som den 2/3-17 kl 09.00 återigen slår upp portarna, kan kunderna vänta sig en inspirerande shoppingupplevelse där vi erbjuder ett stort urval av bland annat sängar, möbler och inredningsartiklar. De nästan 1000m2 kommer vara fullproppad med fantastiska öppningserbjudanden.

– Jag och mina medarbetare ser verkligen fram mot att få ge alla våra kunder service i den absoluta toppklass som dom förtjänar i en moderniserad lokal med nya möjligheter, säger butikschefen Stefan Svensson som får medhåll av Smålands distriktschef Kristoffer Bergqvist.

JYSK öppnade sin första butik i Sverige 1991 och har i dag 138 butiker i landet.

Om JYSK i Linköping

  • Butikens säljyta har moderniserats med ny matta, inredning och design.
  • Butiken öppnar igen den 2/3-17 kl 09.00.
  • Butiken ligger i Tornby handelsområde på Grytstorpsgatan 6.

JYSK GROUP har sitt ursprung i Skandinavien: den första butiken öppnades i Danmark 1979. Idag har JYSK GROUP över 2400 butiker och 20000 anställda i 45 länder. I Tyskland och Österrike är namnet Dänisches Bettenlager – och JYSK i resten av världen. JYSK GROUP strävar efter att etablera sig i hela världen med ett bra erbjudande för alla. Ägaren och grundaren av JYSK GROUP är Lars Larsen som också är ägare till möbelkedjorna Bolia.com, IDE möbler och ILVA – samt ett antal andra företag. Omsättningen för LARS LARSEN GROUP är 3,4 miljarder euro.