Följ JYSK Sverige

​Nu öppnar JYSK en andra butik i Linköping

Pressmeddelande   •   Mar 19, 2019 09:30 CET

Ivona Pavlov blir butikschef för JYSKs andra butik i Linköping.

JYSK har länge velat expandera i Linköpig. Nu står äntligen en helt ny butik redo att ta emot kunderna. På torsdag öppnar JYSK på Djurgården.

– Linköping växer och vi vill vara nära kunderna. Det ska bli fantastiskt roligt att öppna på torsdag säger butikschefen, Ivona Pavlov som blir butikschef för JYSK Djurgården.

Sedan tidigare har JYSK en butik i Tornby men allt eftersom att Linköping har växt har behovet att öppna en andra butik för att komma närmre kunderna blivit större.

Den nya butiken blir 1300 kvm och är byggd enligt JYSKs senaste butikskoncept där inspiration står i centrum.

– Utseendet på butiken skiljer sig ganska mycket jämfört med den JYSK-butik som ligger på Tornby. Jag tror att kunderna kommer att reagera på att produkterna kommer i ett helt annat ljus med det nya konceptet. Vi ser fram emot att visa upp butiken för Linköpingsborna, säger Ivona Pavlov, som själv bor i Linköping och som tidigare arbetat i butiken på Tornby.

I samband med öppningen, den 21 mars, arrangeras en öppningsfest i butiken på Djurgården med start klockan 08.00.

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 700 butiker och 23 000 medarbetare i 51 länder. I Sverige finns 143 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.577 miljarder EUR.