Följ JYSK Sverige

​Nu öppnar JYSK i Gränbystaden

Pressmeddelande   •   Okt 09, 2018 14:28 CEST

Torsdagen den 11 oktober öppnar en helt ny JYSK-butik i Gränbystaden Norra i Uppsala.

– Nu blir JYSK en del av en ny och expansiv stadsdel. Vi ser fram emot att öppna och visa upp vår inspirerande butik, säger Johannes Elsrud, butikschef för JYSK i Uppsala Gränby.

JYSK har två butiker i Uppsala, en vid Boländerna och en vid Stenhagen, varav den senare nu flyttar till det ständigt växande området vid Gränbystaden Norra.

– Det är häftigt att följa utvecklingen i Gränbystaden och se hur tanken om ett sammansvetsat handelsområde och ett kommande bostadsområde växer fram. Vi är glada för alla år i Stenhagen och hoppas att kunderna vill följa med oss till Gränbystaden. Vi tror mycket på det här området, säger butikschefen Johannes Elsrud.

Fokus på inspiration

Den nya butiken är 1400 kvm stor och följer JYSKs nya koncept där fokus är att inspirera kunderna och visa hur produkterna kan se ut i det egna hemmet.

– Butiken är superfin och det finns ett stort fokus på att ge kunderna inspiration och visa hur produkterna kan se ut i det egna hemmet. Vi längtar efter att få visa upp butiken för kunderna nu, säger Johannes Elsrud

I samband med öppningen, den 11 oktober, kommer det att arrangeras en stor öppningsfest som startar klockan 09.00.

Mer information:

Butikschef Johannes Elsrud, smse0103@stores.jysk.com

JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 600 butiker och 22 000 medarbetare i 50 länder. I Sverige finns 141 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av den danske köpmannen Lars Larsen som är huvudman för en mängd olika företag med en total omsättning på 4.02 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.36 miljarder EUR.