Gå direkt till innehåll
Här är JYSKs topprestationer 2022 – Firades på stor gala

Nyhet -

Här är JYSKs topprestationer 2022 – Firades på stor gala

Årets bästa JYSK butik ligger i Löddeköpinge, årets JYSK-butikssäljare, Daniel Munters, hittar man i JYSK Luleå och årets bästa distriktschef är Teres Kenttä från distrikt Norra Norrland.

Vid en gala i helgen prisades JYSK Sveriges mest framträdande prestationer. 1200 kollegor och respektive deltog i firandet.

– Det här var vår största fest någonsin. Det var en fantastisk känsla att få hylla medarbetarna. Det gångna året har vi verkligen kämpat tillsammans och många har presterat utöver det vanliga. Några har gjort exceptionellt fina insatser, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

Daniel Munters är årets bästa butikssäljare

Under galan prisades Daniel Munters från JYSK i Luleå som årets bästa JYSK säljare 2022 med motiveringen:

”Daniel har ett stort service- och säljdriv. Han möter alla kunder som kommer in i butiken och erbjuder dem lösningar som passar just deras behov. Daniel är också en av de drivande stjärnorna i JYSK Luleå som gör att butiken har en så fin relation med företagare och är bäst i Sverige på företagsförsäljning.

Daniel är en riktig ambassadör för JYSK. Han hejar på sina kollegor när de når framgångar och motiverar andra säljare i distriktet, regionen och övriga Sverige genom att dela med sig av Best Practice."

Teres Kenttä prisad som årets Distriktschef


I norra Sverige finns också årets bästa distrikt. Södra Norrland, Norra Norrland och Dalsland stod alla tre på prispallen när årets distriktschef skulle koras. Vinsten gick till Norra Norrland och distriktschefen Teres Kenttä.

Teres har en lång historia med JYSK och har gjort en inspirerande resa med företaget. Nu är hon Retail Manager Trainee samtidigt som hon lett det distrikt i Sverige som presterade allra bäst under det gångna räkenskapsåret.

Löddeköpinge bästa JYSK-butik

Kvällens stora vinnare blev JYSK i Löddeköpinge som blev utsedd till Årets butik. Butiken har under det gångna året utvecklat sitt lagarbete, provat nya sätt att nå och ge kunderna service och förbättrat samtliga KPI:er.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43