Gå direkt till innehåll
Henriette Skjoldborg Adamsen
Henriette Skjoldborg Adamsen

Nyhet -

JYSK har branschens bästa marknadschef

JYSKs Marketing Manager, Henriette Skjoldborg Adamsen, utsågs under torsdagskvällen till den bästa marknadschefen i kategorin Hus och Hem.

– Jag är väldigt stolt över priset. Vi har jobbat mycket med att optimera vår marknadsföring och vågat testa nya kanaler kontinuerligt för att nå våra befintliga kunder och samtidigt nå nya kunder och det har gett resultat, säger Henriette Skjoldborg Adamsen.

Det var 18 gången som tidningen Resumé korade de bästa marknadscheferna i Sverige i olika branscher. Utmärkelsen delas ut till den som lyckats utveckla och öka kännedomen om varumärket mest effektivt. Totalt har Resumé och Xtreme Insights genomfört fler än 100 000 intervjuer med konsumenter kring varumärkena som är nominerade till priset.

JYSK Sveriges Henriette Skjoldborg Adamsen, som har varit marknadschef för JYSK i Sverige sedan 2010, var nominerad i kategorin ”Heminredning och möbler” tillsammans med marknadschefer från bland annat Ikea, Mio och Hemtex och vann priset med motiveringen:

"Hos det här varumärket är det många som känner sig hemma. Förstahandsvalet och lojaliteten ligger på topp och tillväxten slår rekord”.

Läs mer om priset i tidningen Resumé.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43