Gå direkt till innehåll
JYSK nominerat som årets arbetsgivare på Retail Awards.
JYSK nominerat som årets arbetsgivare på Retail Awards.

Nyhet -

JYSK kan vinna dubbla priser

JYSK kan kamma hem två prestigefyllda priser i branschgalan Retail Awards.
Butikskedjan är finalist i kategorin årets arbetsgivare, samtidigt som Angelica Rösnäs kan koras till årets butikssäljare.
Johan Sjödin, vd på JYSK, är lyrisk över att företagets målinriktade arbete nu uppmärksammas nationellt.
– Att vara finalist är ett stort erkännande för oss som arbetsgivare. Det är ett kvitto på att det vi gör för att våra medarbetare ska trivas och må bra också uppfattas av andra, säger Johan Sjödin.
– Jag tror att många känner en stolthet över det här.
JYSK är finalist tillsammans med Elgiganten och Lidl.

Lars Welin, kommersiell redaktör på Di-Gruppen Möten & Koncept som projektleder arrangemanget, säger till Market.se att ett gediget arbete ligger bakom urvalsprocessen:
– Alla är potentiella vinnare i sin kategori. Att bli finalist i Retail Awards är i sig en prestation väl värd att fira och glädjas över.
JYSKs Angelica Rösnäs är samtidigt finalist i kategorin årets butikssäljare.
Stjärnsäljaren, som ifjol korades till årets säljare internt inom JYSK, kan nu alltså utnämnas som den bästa butikssäljaren i hela landet.
– Det går inte att beskriva hur bra det känns. Jag vaknade av ett sms tidigt i morse, flög upp ur sängen och väckte mamma för att visa henne.
– Sedan dess har familj och vänner hört av sig och gratulerat hela dagen.

Angelica Rösnäs.

Fram till juni arbetade Angelica Rösnäs på JYSK i Bromma, men från och med september kommer hon troligtvis att återfinnas i vår butik i Hudiksvall.
Angelica Rösnäs känner, precis som Johan Sjödin, en stor stolthet över att företaget också nominerats som årets arbetsgivare.
– Välförtjänt, säger hon. Jag har själv varit anställd i sex år och fått jättestora möjligheter på JYSK. Jag började som praktikant, fick gå chefsutbildning och arbeta som biträdande butikschef, så det finns bra möjligheter inom företaget.
Och även om hon är glad över finalplatsen, håller hon nu en extra tumme att det blir dubbla segrar för JYSK på galan den 21 september.
– Jag är så klart jätteglad bara över att vara nominerad, men det är en speciell känsla att vinna, så det är väl klart att man skulle vilja göra det en gång till.
Retail Awards anordnas av branschtidningen Market i samarbete med Svensk Handel. 
Galan kommer i år att hållas helt digitalt. 


Samtliga finalister går att hitta på https://www.market.se/nyhet/de-kan-bli-en-vinnare-har-ar-alla-finalisterna-infor-retail-awards

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll