Gå direkt till innehåll
JYSK Sjöbo har flyttat - padelhall har blivit inspirerande butik

Nyhet -

JYSK Sjöbo har flyttat - padelhall har blivit inspirerande butik

Idag öppnade JYSK i Sjöbo på ny adress. Fem underutnyttjade padelbanor har bytts ut mot en inspirerande JYSK butik.

– Det har varit ett stort intresse från kunderna den senaste tiden. De är väldigt nyfikna på vad den nya butiken kommer att erbjuda, säger Rebeka Nilsen, butikschef i Sjöbo.

JYSK har en lång historia i Sjöbo. Under 17 år han butiken funnits på samma adress, på Planteringsgatan. Nu har flytten gått till det handelsområde som formats vid Sjöbo väst.

Den nya butiken öppnar vägg i vägg med en padelhall. Faktum är att lokalen tidigare använts till just padel men nu byggts om till en JYSK-butik enligt JYSKs senaste koncept. Butiken är 1600 kvm stor, med en central sängstudio och inspirerande miljöer.

– Butiken ger våra kunder i Sjöbo en helt ny upplevelse av JYSK. Den här lokalen är helt anpassad efter våra behov och läget gör det enklare för kunderna att handla hos oss, säger Rebeka Nilsen.

Här jobbar årets förebild 2023

I butiken arbetar bland andra Annie Ekelin som under JYSK Awards 2023 korades som "Årets förebild" på JYSK. Hon har arbetat på JYSK i två och ett halvt år och är just nu biträdande butikschef för butiken.

Priset fick hon efter att ha nominerats av kollegorna.

– Jag sa till mitt team; vilka fina nomineringar det är. Vem kan få detta, det är så fina ord. Sen när de sa mitt namn så förstod jag det först inte, berättar Annie som i nomineringarna från kollegorna beskrivs som; "Hennes laganda är utöver det vanliga och hon gör alla dagar till bra dagar", "Hennes interaktion med kollegor och kunder är guld värd".

Läs mer om när Annie vann "Årets förebild" här.

Ämnen

Regioner

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43