Gå direkt till innehåll
JYSK Sverige ansluter till Diversity Charter Sweden

Nyhet -

JYSK Sverige ansluter till Diversity Charter Sweden

Nu blir JYSK Sverige medlem i Diversity Charter Sweden för att fortsätta stärka JYSKs arbete med mångfald och inkludering.

– På JYSK ser vi mångfalden bland våra medarbetare som en styrka och konkurrensfördel. Vi har som ambition att spegla våra kunder och vara den bästa arbetsgivaren i handeln. Att bli medlemmar i Diversity Charter kommer att ge oss ännu mer kraft och kunskap för att bli ännu bättre, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

Från 1 september är JYSK Sverige stolta medlemmar i Diversity Charter Sweden. Det innebär att JYSK förbinder sig att fortsätta arbeta aktivt med mångfald och inkludering.

Diversity Charter är världens största nätverk för mångfald och inkludering och har som mål att fungera som en språngbräda för företag och organisationer som vill öka sin kreativitet och konkurrenskraft. I nätverket utbyts kunskap och erfarenheter mellan medlemsföretag kring alla sju diskrimineringsgrunder kopplade till verksamhet och verksamhetsnytta.

– Vi har en bra grund för vårt mångfaldsarbete. Genom medlemskapet i Diversity Charter Sweden får vi ingå i ett sammanhang där vi är många som jobbar mot samma mål, med stor vilja att dela med sig av kunskap och erfarenheter. Det kommer hjälpa oss att förändra snabbare, säger Jesper Trapp, HR-chef för JYSK Sverige.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43