Gå direkt till innehåll
JYSK vinner Market Awards!

Nyhet -

JYSK vinner Market Awards!

JYSK Sverige är vinnare av MARKET AWARDS 2023 i kategorin Hus och Hem.

– Detta är ett otroligt fint kvitto på att vår affärsidé fungerar. Det känns särskilt roligt att vi får priset just nu när klimatet i handeln är så utmanande. Trots allt som pågår har vi hållit humöret uppe internt och kunnat fortsätta prestera. Det är jag mest stolt över, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

Priset delades ut under en gala i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm under torsdagskvällen, med motiveringen:

”Årets vinnare har lyckats hålla ångan uppe trots ett utmanande omvärldsläge. Här finns förmågan att vända dystert till muntert och ta tillvara på möjligheterna som bjuds och skapas. Med fortsatt utveckling av butik, medarbetare och erbjudande lyckas årets vinnare leverera en service av högsta kvalitet.”

Stort jubel över segerbeskedet

När JYSK lästes upp som vinnare i kategorin utbröt ett stort jubel och JYSKs medarbetare runt om i Sverige var inte sena att stämma in i firandet.

Redan innan midnatt, bara timmar efter prisutdelningen, hade över 200 medarbetare uppmärksammat, hejat och firat vinsten i JYSKs interna kanaler med utrop som "Men hur stolt är inte man över detta, stort grattis till oss" och "Vilket team vi är! Team Sverige, tillsammans kan göra det omöjliga möjligt! Stort grattis till alla."

– Det här är en vinst för alla i organisationen. Vi har gjort det här tillsammans. Så det här är en seger som vi kommer att fira tillsammans. Sen ska vi fortsätta att kämpa och utvecklas så att vi kan slå ännu fler rekord, säger Kenneth Pedersen, Försäljningschef för JYSK Sverige.

Market Awards delas ut av tidningen Market. Vinnaren tas fram genom en genomlysning av företagens Försäljnings- och resultattillväxt samt andra ekonomiska nyckeltal, kundnöjdhet, varumärkesstyrka och marknadsposition, innovationsförmåga och hållbarhetsarbete. Det är andra året som JYSK är finalister i tävlingen i kategorin Hus och Hem.

Läs mer om JYSKs vinst i tidningen MARKET

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43