Gå direkt till innehåll
JYSKs Khaled Sedki listas som en av handelns mest lovande talanger

Nyhet -

JYSKs Khaled Sedki listas som en av handelns mest lovande talanger

Khaled Sedki, butikschef för JYSK Tornby och JYSK Åtvidaberg, listas som en av handelns mest lovande talanger av tidningen Market.

– Det är otroligt roligt att belönas för sitt arbete. Det finns många i mitt team, kollegor och chefer som lyft mig längs vägen. Jag är så stolt och tacksam, sa Khaled Sedki efter att han fått veta att han fanns med på listan.

Se hela listan från MARKET här

Det är tidningen Market som varje år publicerar en lista över handelns lovande unga talanger. På årets lista får Khaled sällskap av talanger som Bianca Ingrosso, grundaren till Caia Cosmetics och Jollyrooms vd Mattias Jacobsson.

– Det är roligt att det finns en sådan stark återväxt i Svensk handel. Khaled visar en stor beslutsamhet och ödmjukhet. Riktigt fina egenskaper för en ung ledare. Jag ser fram emot att följa hans fortsatta utveckling och karriärsresa, säger Anders Ljungar, Regionchef för region Öst på JYSK.

Khaled Sedki började jobba på JYSK 2017, som säljare på JYSK i Tranås och har sedan gått genom JYSKs interna ledarskapsprogram. Nu är han butikschef för JYSK i Tornby och driver i väntan på en ny butikschef i Åtvidaberg också den butiken, samtidigt som han är instruktör för JYSKs nya butikschefstalanger.

Om Khaled Sedki:

Khaled Sedki JYSK
  • 25 år gammal
  • Butikschef för JYSK Tornby i Linköping och tf butikschef för JYSK Åtvidaberg
  • Khaled kom som flykting till Sverige nio månader innan han fyllde 18 år. Han läste in både högstadiet och gymnasiet samtidigt som han jobbade inom retail och hemtjänsten i Tranås.
  • Började som säljare på JYSK i Tranås 2017.

Läs mer om Khaleds karriärsresa på GOJYSK

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43