Gå direkt till innehåll
Ljusa färger och moderna former i årets trädgårdssortiment från JYSK

Nyhet -

Ljusa färger och moderna former i årets trädgårdssortiment från JYSK

Med vårens ankomst är det dags för JYSK att introducera sitt nya trädgårdssortiment. Bland nyheterna finns trädgårdsmöbler i vackra färger, moderna former och en blandning av olika material.

En framstående trend bland nyheterna hos JYSK är att många av årets loungeset, trädgårdsstolar, parasoller och paviljonger finns i ljusa färger.

Ett exempel är cafésetet FURUSET som kommer i en vacker sandfärg. Cafésetet har ett minimalistiskt uttryck med sina raka linjer och ger uteplatsen en modern touch.

Fler trädgårdsmöbler i trä

Sortimentet erbjuder också ett antal nya trädgårdsmöbler i trä, som är tillverkade av FSC-certifierat® trä (FSC® N001715).

De två nya, runda trädgårdsborden i trä, HESTRA och UDBYNEDER passar ihop med många av trädgårdsstolarna från JYSK vilket gör att man enkelt kan komponera uteplatsen efter sitt eget behov och smak.

En av nyheterna är loungesetet RYDDET. RYDDET är tillverkat av massivt, ljust trä, vilket ger ett modernt utseende utan att kompromissa med den varma och mysiga atmosfären som trä kan ge.

Även dynboxen BEDER är tillverkad i ett lättare träslag och finns i två storlekar, vilket gör det möjligt att få snygg förvaring för dynor och kuddar oavsett storlek på trädgård och terrass

Rep är väldigt trendigt

Bland nyheterna finns en helt ny serie trädgårdsmöbler med detaljer av rep. Repen är väder- och färgbeständiga och ger ett trendigt utseende till trädgården och terrassen.

De nya ”rep-stolarna” LABING och ULLARED ger terrassen en mer elegant och modern design, och loungeseten KIRKENES och RISVEDEN gör det möjligt att få extra komfort utan att kompromissa med stilen.

Se fler nyheter bland bilderna nedan.

JYSKs trädgårdsmöbler finns till försäljning i alla JYSK-butiker och på JYSK.se.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43