Gå direkt till innehåll
Catrin Mellberg, en förväntansfull butikschef inför nyöppnandet på torsdagen.
Catrin Mellberg, en förväntansfull butikschef inför nyöppnandet på torsdagen.

Nyhet -

Nyöppning efter flytt i Häggvik

På torsdag den 3 december nyöppnar JYSK sin nya butik i Häggvik i norra Stockholm.
Flytten på några hundra meter i köpområdet väntas leda till positiva effekter för såväl kunder som medarbetare.

Nyöppnandet är, i vanlig ordning, förenat med en lång rad exklusiva erbjudanden i JYSK-butiken från torsdag morgon till söndag kväll.
Mot bakgrund av den lyckade Black Friday-helgen och de omfattande säkerhetsåtgärder som JYSK infört i arbetsvardagen sedan pandemins utbrott, räknar företaget med att öppnandet kommer gå säkert och att kunder kommer kunna hålla avstånd.
Det kommer bland annat att bli förlängda öppettider och erbjudandena gäller över hela helgen, allt för att minska trängseln.
– Vakter har också hyrts in och kundvärdar finns på plats för att hjälpa folk att hålla avstånd och göra köpupplevelsen säker och trygg, säger Anders Ljungar, retail manager för JYSK i östra Sverige.

Han är övertygad om att stamkunderna kommer märka en klar förbättring när de kliver in i den nya butiken. Och han är entusiastisk över möjligheterna som följer med en lokal som är direkt anpassat för JYSKs verksamhet, till skillnad mot den tidigare.
– Förhoppningen är att fler kommer upptäcka oss och våra erbjudanden. Jag märker redan på våra medarbetare att de ser fram emot vad som väntar.

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Daniel Persson

Daniel Persson

Kommunikationschef +46722495243