Gå direkt till innehåll
Uppmärksammad talang tar plats i JYSK Sveriges ledningsgrupp

Nyhet -

Uppmärksammad talang tar plats i JYSK Sveriges ledningsgrupp

Reza Rahimi blir ny Retail Manager för JYSK Sveriges södra region. Efter två år som Retail Manager för JYSK Storbritannien och Irland vänder han nu hem för att bli en del av den svenska ledningsgruppen.

– Att ta steget att flytta hem till Sverige och fortsätta karriären som Retail Manager känns spännande. Jag ser fram emot att kunna ta med mig de erfarenheter och kunskap jag samlat på mig under min tid på Irland och i Storbritannien till den svenska verksamheten, säger Reza.

Uppmärksammad talang

2022 listades Reza, 29, som en av handelns mest lovande talanger av tidningen Market. Då hade han gjort en inspirerande karriärsresa från butikschefstrainee till Retail Manager för Storbritannien och Irland på sex år.

Två år senare vänder han tillbaka till Sverige och tar plats i den svenska ledningsgruppen som regionchef med ansvar för fyra distrikt och drygt 40 av de svenska butikerna.

– Jag är glad att Reza kommer tillbaka till Sverige. Reza kommer tillbaka med viktiga erfarenheter och perspektiv från sin tid i Storbritannien och Irland. Det är en styrka att vi kan erbjuda det typen av möjlighet till utveckling inom vår internationella organisation, säger Kenneth Pedersen som är Head of Retail för JYSK Sverige.

Vandrat hela vägen genom JYSK

Reza började hos JYSK som butikschefstrainee i Norrland och har sedan, genom JYSKs interna program, gått både distriktschef- och Retail Manager-trainee programmen.

2022 tillträdde han rollen som Retail Manager för JYSK Storbritannien och Irland.

– Jag har tagit alla möjligheter och utmaningar som kommit under mina år på JYSK och hela tiden visat att jag vill och kan mer. På JYSK brukar vi säga ”Bring dedication, Meet possibilities” och det tycker jag stämmer med min resa hos JYSK, säger Reza Rahimi.

Reza tar över efter Jenny Wimnér som gått vidare till en roll som Country Manager på Kjell och Company.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43