Gå direkt till innehåll
Äntligen Vallentuna - JYSK fortsätter expandera

Pressmeddelande -

Äntligen Vallentuna - JYSK fortsätter expandera

JYSK forstätter att expandera. Idag öppnade JYSK Vallentuna sina dörrar för kunderna. I och med det kommer JYSK närmre de svenska kunderna än någonsin, med butiker på 158 platser runt om i Sverige.

– Det känns jättespännande att öppna i Vallentuna. Vi känner av att Vallentuna är inne i en utvecklingsfas och det passar oss bra att vara en del av den och kunna erbjuda heminredning till bra priser lokalt, säger Catrin Mellberg som är butikschef i Vallentuna.

Den nya butiken är 1500 kvm stor med en inspirerande sängstudio och till våren kommer trägårdsmöblerna visas i en 200 kvm stor utegård.

Butiken ligger i helt nybyggda lokaler, i ett framväxande handelsområde längs med infartsvägen till Vallentuna.

Catrin Mellberg har varit butikschef på JYSK i fem år och har bland annat tidigare varit med när JYSK i Häggvik nyöppnades efter att ha uppdaterats till JYSKs nya koncept. Inför öppningen i Vallentuna har hon byggt ett helt nytt team med tre nyrekryteringar.

Många B2B-kunder har registrerat sig inför öppningen


Inför öppningen i Vallentuna har JYSK märkt av ett ökat intresse från lokala företag som valt att registrera sig som B2B-kunder. JYSKs B2B Manager, Lars Svantesson är på plast under öppningsfesten.

– Det är alltid härlig stämning under våra öppningsfester och det blir många bra möten i butiken när lokala företagare kommer för att ta del av öppningserbjudandena. Vi vet sedan tidigare att många lokala företagare uppskattar att kunna handla lokalt och få service direkt i butiken. Alla våra butikssäljare är också B2B-säljare så det gör det enkelt att handla till företaget, säger Lars Svantesson.

Ämnen


JYSK är en internationell heminredningskedja med skandinaviska rötter som gör det lätt att möblera varje hem och trädgård.

I dag har JYSK fler än 3 300 butiker och webshops i 48 länder, JYSK har alltid ett bra erbjudande och kompetent service oavsett hur du väljer att handla.

Grundaren Lars Larsen öppnade sina första butik i Danmark 1979. I dag har butikskedjan 30 000 medarbetare.

2023 utsågs JYSK till Årets butikkedja inom Hus och Hem av branschtidningen Market.


Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43