Gå direkt till innehåll
Förväntansfullt i Kungälv – Idag öppnade JYSK butik 157

Pressmeddelande -

Förväntansfullt i Kungälv – Idag öppnade JYSK butik 157

Från och med i dag finns JYSK också i Kungälv. Det var stor nyfikenhet bland Kungälvsborna när JYSK öppnade butiksdörrarna för första gången.

– Det är en fantastisk känsla att se alla här. Vi är många som jobbat hårt för att butiken ska bli fin och redo. Äntligen får vi bjuda in kunderna och det är redan många Kungälvsbor som visat oss uppskattning idag, berättar Mohamed Shalan som är butikschef för JYSK Kungälv.

Redan innan butiken, som ligger på Rollsbo i Kungälv, öppnade på torsdagsmorgonen fanns nyfikna Kungälsvbor på plats utanför butiken.

Klockan 09:00 klippte butikschefen Mohamed Shalan det blå bandet. Kommunstyrelsens ordförande i Kungälv, Miguel Odhner var på plats i folkvimlet för att fira öppningen. Det var också JYSK Sveriges vd Johan Sjödin.

– Det är alltid lika roligt att få vara med teamet när vi öppnar en ny butik. Stämningen hos både våra medarbetare och kunderna är något alldeles extra. Här i Kungälv har vi haft en riktigt bra dialog med fastighetsägare och kommunen och vi har känt att vi varit lika efterlängtade som vi har längtat efter att få vara i Kungälv, säger Johan Sjödin.

Mohamed Sahlan klipper bandet i Kungälv
Butikschefen Mohamed Shalan klipper det blåt bandet i Kungälv.

I Ängelholm firades uppgradering till det nya butikskonceptet

Även i Ängelholm firas JYSK under torsdagen. Där har butiken byggts om till det nya butikskonceptet.

Projektet att bygga om alla JYSK-butiker till det senaste konceptet pågår i samtliga JYSK-länder, världen över. Planen är att alla butiker ska vara ombyggda innan utgången av nästa räkenskapsår. En vecka innan öppningen i Ängelholm och Kungälv firade JYSK att butiksprojektet nått en milstolpe när 2000 av de 3200 butikerna nu blivit uppgraderade.

Ytterligare två invigningar hinns med i Sverige innan räkenskapsårets slut sista augusti. Nästa vecka nyinvigs JYSK Torsby där den befintliga butiken byggts om och JYSK Uddevalla som flyttar till helt nya lokaler.

Läs mer om det här.

Ämnen

Kategorier

Regioner


JYSK är en internationell heminredningskedja med skandinaviska rötter som gör det lätt att möblera varje hem och trädgård.

I dag har JYSK fler än 3 200 butiker och webshops i 48 länder, JYSK har alltid ett bra erbjudande och kompetent service oavsett hur du väljer att handla.

Grundaren Lars Larsen öppnade sina första butik i Danmark 1979. I dag har butikskedjan 30 000 medarbetare.

2021 utsågs JYSK till Årets butikkedja av Svensk Handel och branschtidningen Market.

JYSK är en del av familjeägda Lars Larsen Group som omsatte 44,0 miljarder danska kronor verksamhetsåret 2021/2022. JYSKs omsättning för 2021/2022 var 36,2 miljarder danska kronor.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll