Gå direkt till innehåll
JYSK Löddeköpinge invigs – har flyttat ut ur köpcentret

Pressmeddelande -

JYSK Löddeköpinge invigs – har flyttat ut ur köpcentret

Årets bästa JYSK-butik 2022 har flyttat. I morgon, torsdag, invigs JYSK Löddeköpinge i en fristående lokal på handelsplats Center Syd.

– Detta har vi längtat efter. Butiken är jättefin och redo att välkomna kunderna imorgon. Vi ser verkligen fram emot att visa upp den för kunderna. Vi tror att det kommer bli ett ordentligt tryck här imorgon, säger My Ohlander, butikschef för JYSK Löddeköpinge.

Efter sju år inne i köpcentret Center Syd har JYSK nu flyttat ut till en fristående lokal igen. Den nybyggda lokalen, som ägs av Acrinova, är 1500 kvm stor och ligger fortsatt på handelsplats Center Syd, granne med Rusta, Dollarstore, Lager 157, Elgiganten, Bauhaus och framöver också med danska Thansen.

JYSK Löddeköpinge är årets JYSK-butik

I oktober 2022 korades JYSK Löddeköpinge till ”Årets butik 2022” efter att ha visat prov på ett starkt lagarbete, utvecklat sitt sätt att ge kunderna service och därigenom lyckats förbättra samtliga nyckeltal under räkenskapsåret. Flytten ut från köpcentret till en fristående lokal på handelsplatsen kommer enligt butikschefen My Ohlander lyfta kundens upplevelse ytterligare några snäpp.

– Vårt nya koncept gör att upplevelsen av våra produkter blir ännu bättre och man kan få en känsla för hur möbeln kommer att se ut hemma. Samtidigt är det en stor vinst för både oss och kunderna att butiken är fristående så att det blir enkelt att komma till oss och att få med sig de varor man köpt hem, säger hon.

Ämnen

Kategorier

Regioner


JYSK är en internationell heminredningskedja med skandinaviska rötter som gör det lätt att möblera varje hem och trädgård.

I dag har JYSK fler än 3 200 butiker och webshops i 48 länder, JYSK har alltid ett bra erbjudande och kompetent service oavsett hur du väljer att handla.

Grundaren Lars Larsen öppnade sina första butik i Danmark 1979. I dag har butikskedjan 30 000 medarbetare.

2021 utsågs JYSK till Årets butikkedja av Svensk Handel och branschtidningen Market.

JYSK är en del av familjeägda Lars Larsen Group som omsatte 44,0 miljarder danska kronor verksamhetsåret 2021/2022. JYSKs omsättning för 2021/2022 var 36,2 miljarder danska kronor.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43