Gå direkt till innehåll
JYSK öppnar i Insjön - blir butik 148

Pressmeddelande -

JYSK öppnar i Insjön - blir butik 148

När JYSK öppnar ny butik vid Hjultorget i Insjön på torsdag blir det med en stor fest som pågår en hel vecka.

– Butiken är superfin och vi är spända på att få öppna och visa upp den. Jag märker att det finns en stor nyfikenhet i Insjön och ser fram emot att få ta emot kunderna på torsdag, säger Amanda Hansson, butikschef i Insjön.

Sedan Coronapandemins utbrott har JYSK öppnat fyra nya eller ombyggda butiker. Samtliga öppningar har gjorts ”tyst” utan fest eller öppningserbjudanden. Men, när JYSK i Insjön öppnar dörrarna för kunderna i slutet av veckan blir det återigen med JYSKs karaktäristiska öppningsfest.

– Det har varit viktigt för oss att fortsätta expansionen som planerat. Vi har gjort det ansvarsfullt med tysta öppningar. Nu efter fyra öppningar har vi tagit fram en lösning som gör att vi kan fira denna femte med våra kunder och ändå bibehålla säkerheten, säger Mirja Ahrén, Regionchef hos JYSK Sverige.

Extra säkerhetsåtgärder

För att sprida ut kundströmmen ställer JYSK om till öppningsvecka och har laddat upp med extra mycket varor för att kunderna inte ska behöva rusa till erbjudandena. Antalet kunder i och utanför butiken kommer att regleras och det kommer att finnas möjlighet att betala både utanför butiken och vid lagerporten, så att också kunder som vill undvika att gå in i butiken kan handla enkelt.

– Kunderna kommer att få vara med om en JYSK öppning i delvis ny tappning. Det kommer att bli lite lugnare stämning än vid en vanlig öppning men det tror jag bara är positivt. Alla kommer ha tid att uppleva JYSK med avstånd, säger butikschefen Amanda Hansson.

Insjön är en knutpunkt

Butiken i Insjön blir 1600 kvm stor med en sovrumslik sängstudio där man kan uppleva produkterna i en miljö som påminner om det egna hemmet. Förutom butikschefen Amanda Hansson, som tidigare varit biträdande butikschef för JYSK i Falun, har ytterligare sex medarbetare rekryterats till butiken.

– Redan när det började pratas om att vi skulle öppna butik i Insjön kom det in nyfikna kunder till butiken i Falun, där jag arbetade då, och frågade om planerna på en butik här. Insjön är en knutpunkt i Dalarna som verkligen lever upp under sommaren. Därför känns det extra härligt att få öppna en butik så här i slutet av juni, säger Amanda Hansson. 

Ämnen

Kategorier

Regioner


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 900 butiker och 23 000 medarbetare i 51 länder. I Sverige finns 147 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av familjen bakom Lars Larsen group som äger en mängd olika företag med en total omsättning på 4.7 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.794 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43