Gå direkt till innehåll
JYSK Sverige finalister i Market Awards

Pressmeddelande -

JYSK Sverige finalister i Market Awards

JYSK Sverige är en av tre finalister i kategorin Hem och Hus i nyinstiftade Market Awards.

– Vi är såklart jättestolta över att vara finalister. Våra medarbetare förtjänar detta. De jobbar hårt för framgången varje dag, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

    Market Awards är en nyinstiftad tävling för den svenska detaljhandeln där företagets faktiska utveckling granskats. I urvalsprocessen av finalisterna har företagens ekonomiska nyckeltal gåtts igenom så väl som varumärkesutvecklingen, innovationstakt, kundnöjdhet och hållbarhetsarbete.

    – Det senaste året har vi arbetat stenhårt och investerat för att utveckla vårt erbjudande ännu mer och vi har visat en mångårig kontinuerlig positiv utveckling. Det är roligt att vi blir uppmärksammade för det när externa parter går igenom våra nyckeltal, säger Johan Sjödin.

    Förutom JYSK är Ikea och blomsterlandet finalister i kategorin Hus och Hem. Läs mer om Market Awards på Tidningen Markets hemsida.

    På Retail Awards 2021 utsågs JYSK Sverige till Årets butikskedja och Johan Sjödin utsågs till Årets retailledare, enligt branschorganisationen Svensk Handel.

    Ämnen


    JYSK är en internationell heminredningskedja med skandinaviska rötter som gör det lätt att möblera varje hem och trädgård. 

    I dag har JYSK fler än 3 200 butiker och webshops i 48 länder, JYSK har alltid ett bra erbjudande och kompetent service oavsett hur du väljer att handla.

    Grundaren Lars Larsen öppnade sina första butik i Danmark 1979. I dag har butikskedjan 30 000 medarbetare.

    2021 utsågs JYSK till Årets butikkedja av Svensk Handel och branschtidningen Market.

    JYSK är en del av familjeägda Lars Larsen Group som omsatte 39,1 miljarder danska kronor verksamhetsåret 2020/2021. JYSKs omsättning för 2021/2022 var 36,2 miljarder danska kronor.

    Kontakter

    Sandra Martinsson

    Sandra Martinsson

    Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43