Gå direkt till innehåll
JYSK Västervik och JYSK Visby nyinvigs

Pressmeddelande -

JYSK Västervik och JYSK Visby nyinvigs

Imorgon nyöppnar JYSK i både Visby och Västervik. I Västervik får JYSK en helt ny adress medan gotlänningarna bjuds in till samma adress i Visby men möter ett JYSK i ny tappning.

– Vi har varnat grannbutikerna, det kan bli långa köer när vi slår upp dörrarna på torsdag. Vi förväntar oss ett himla tryck, säger Anders Pettersson, butikschef i Visby.

Anders Pettersson
Anders Pettersson, butikschef för JYSK Visby


Under flera veckor har butiken i Visby renoverats och uppdaterats enligt det senaste JYSK-konceptet. Fram till helgen var butiken öppen men håller nu stängd för att de sista detaljerna ska kunna finputsas innan den stora invigningen. Imorgon, torsdag klockan 09.00 öppnas dörrarna till den nya butiken.

JYSK Västervik flyttar

Eva Karlsson
Eva Karlsson, butikschef för JYSK Västervik

Butiken i Västervik har en lång historia. Det var den fjortonde JYSK-butiken att öppna i Sverige, 1992. För nio år sedan flyttade butiken till Ljungheden. Där kommer den också fortsatt finnas kvar fast i en ny större lokal.

I samband med flytten har butikskoncptet också uppdaterats och butikschef Eva Karlsson som jobbat på JYSK i Västervik sedan starten för 31 år sedan tror att kunderna kommer slås med häpnad av den nya butiken.

– Alltså, det är så fint i den nya butiken. Det är ett jättelyft för oss. Inte bara i själva butiken utan också det nya lagret som innebär att vår arbetsmiljö blir bättre, säger Eva.

Ämnen

Regioner


JYSK är en internationell heminredningskedja med skandinaviska rötter som gör det lätt att möblera varje hem och trädgård.

I dag har JYSK fler än 3 200 butiker och webshops i 48 länder, JYSK har alltid ett bra erbjudande och kompetent service oavsett hur du väljer att handla.

Grundaren Lars Larsen öppnade sina första butik i Danmark 1979. I dag har butikskedjan 30 000 medarbetare.

2021 utsågs JYSK till Årets butikkedja av Svensk Handel och branschtidningen Market.

JYSK är en del av familjeägda Lars Larsen Group som omsatte 44,0 miljarder danska kronor verksamhetsåret 2021/2022. JYSKs omsättning för 2021/2022 var 36,2 miljarder danska kronor.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43