Gå direkt till innehåll
JYSKs utbyggda distributionscenter invigt – med nytt utbildningscenter

Pressmeddelande -

JYSKs utbyggda distributionscenter invigt – med nytt utbildningscenter

Idag invigdes JYSKs nya utbildningscenter och en ny personalmatsal på Distributionscentret I Nässjö, DCN.

– Äntligen kan vi erbjuda alla anställda på vårt distributionscenter i Nässjö en ny restaurang i nya fräscha lokaler. Genom det nya utbildningscentret skapar vi samtidigt en ännu tätare kontakt med retail och det känns mycket positivt, säger Logistikdirektör Annika Löfgren.

Ombyggnationen är en effekt av att verksamheten vid distributionscentret i Nässjö expanderat under de gångna åren.

Distributionscentret levererar varor till butikerna i JYSK Sverige och Finland samt till de kunder som handlar via jysk.se och jysk.fi.

Ombyggnaden av distributionscentret på 300 kvm har pågått sedan maj 2022. Matsalen har byggts ut för att kunna hantera distributionscentrets växande antal medarbetare och har nu ett eget kök som gör det möjligt att servera mat som är lagad på plats varje dag.

Utbildningscenter på distributionscentralen

I ombyggnaden har ett helt nytt utbildningscenter byggts ovanför matsalen där JYSKs retailorganisation kommer hålla sina ledarskapsutbildningar framöver.

Utöver nya större konferensrum finns även tio nyrenoverade övernattningsrum.

– När vi kan hålla våra utbildningar mitt i hjärtat av vårt distributionscenter bidrar det till att retail och logistik kommer ännu närmare varandra. Det gör att vi enkelt kan överföra kunskap mellan de två delarna av organisationen, vilket kommer skapa en ännu bättre upplevelse för våra kunder. De nya lokalerna är också skräddarsydda för våra utbildningar och vi är säkra på att det kommer ge deltagarna en ännu bättre upplevelse av våra redan mycket uppskattade utbildningar, säger Jesper Trapp, HR-chef för JYSK Sverige.

Ämnen

Regioner


JYSK är en internationell heminredningskedja med skandinaviska rötter som gör det lätt att möblera varje hem och trädgård.

I dag har JYSK fler än 3 200 butiker och webshops i 48 länder, JYSK har alltid ett bra erbjudande och kompetent service oavsett hur du väljer att handla.

Grundaren Lars Larsen öppnade sina första butik i Danmark 1979. I dag har butikskedjan 30 000 medarbetare.

2021 utsågs JYSK till Årets butikkedja av Svensk Handel och branschtidningen Market.

JYSK är en del av familjeägda Lars Larsen Group som omsatte 44,0 miljarder danska kronor verksamhetsåret 2021/2022. JYSKs omsättning för 2021/2022 var 36,2 miljarder danska kronor.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43