Gå direkt till innehåll
Enklare val för kunden med JYSKs fasta låga priser

Nyhet -

Enklare val för kunden med JYSKs fasta låga priser

JYSK gör det ännu lättare för kunderna att ta del av "ett bra erbjudande" genom att fortsätta utöka antalet varor som får ett FAST LÅGT PRIS. Samtidigt visar en ny prisgenomgång att JYSK sänkt priserna på över hälften av alla varor det senaste året.

Redan under förra räkenskapsåret sänkte JYSK priset på över 600 av de varor som har ett FAST LÅGT PRIS. Sedan dess har ytterligare 300 varor tillförts kategorin och fått ett stadigt konkurrenskraftigt pris.

– Vår affärsmodell bygger på att vi alltid har några av våra populära varor på kampanj till riktigt bra priser. Men vi vill också gärna göra det enkelt för kunderna att välja JYSK utan att behöva reflektera över om varan är på kampanj eller inte och det är vad FAST LÅGT PRIS garanterar, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

Hälften av alla varor har fått ett lägre pris

En ny prisgenomgång visar också att JYSK under det senaste året har sänkt priset på fler än hälften av de 4000 artiklar som finns i sortiment i JYSKs 158 svenska butiker och online.

– Vårt mål är alltid att vara kundens första val. Därför har vi valt att själva absorbera många av de stigande kostnaderna som vi, och många andra, upplevt de senaste åren, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43