Gå direkt till innehåll
I morgon, torsdag, öppnar en helt omgjord JYSK-butik i Söderhamn. Här Björn Forsgren, butikschef i Söderhamn sedan 15 år.
I morgon, torsdag, öppnar en helt omgjord JYSK-butik i Söderhamn. Här Björn Forsgren, butikschef i Söderhamn sedan 15 år.

Nyhet -

Festkänsla när JYSK nyöppnar i Söderhamn

I morgon, torsdag, öppnar en helt omgjord JYSK-butik i Söderhamn.
– De kunder som fått en glimt av butiken på förhand tror knappt att de kommit in i samma affär, säger distriktschef Anders Holmgren.

JYSKs arbete med att modernisera alla 154 butiker fortsätter. På torsdag, en vecka före Black Friday, slår en helt uppdaterad butik upp dörrarna i Söderhamn.
Anders Holmgren, distriktschef i Södra Norrland, är på plats för att hjälpa till med de sista finjusteringarna.
– Butiken går inte att jämföra, det är en otroligt stor skillnad på upplägget jämfört med tidigare. Inventariesidan och hur inbjudande butiken blivit är något helt annat, säger han.

JYSK har tidigare kommunicerat att man investerar sammanlagt en kvarts miljard kronor de kommande åren på att bygga om sina butiker enligt det senaste snittet. Butiken i Söderhamn är en del i den processen.
– Det känns särskilt festligt för de medarbetare som varit med i många år. De är otroligt peppade, säger Anders Holmgren.

Björn Forsgren har varit butikschef i JYSK i femton år. Nu ser han fram emot att visa upp en ny butik för gamla kunder.
– Det ska bli jättespännande. Det känns nästan som att förbereda sig inför en guldmatch och vilja visa alla vad man tränat för.
Öppningen firas med specialerbjudande från torsdag morgon och festligheterna fortsätter över hela helgen.
– Det känns härligt att inte bara öppna en ny butik, utan att också kunna ge kunderna några svårslagna erbjudanden. Jag hoppas att de kommer älska butiken lika mycket som vi, säger Anders Holmgren.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43