Gå direkt till innehåll
Gör plats för mer – med JYSKs nya möbler

Nyhet -

Gör plats för mer – med JYSKs nya möbler

JYSK har en mängd nyheter som gör det enkelt att hitta plats för en ny stil i hemmet.

När vi närmar oss hösten igen finns alla möjligheter att tillföra lite ny energi till hemmet. JYSK har en rad nya möbler som kan bidra till att skapa mer utrymme och en mysig känsla. Till exempel erbjuder det nya sortimentet ett antal nya soffor som går att kombinera för att få plats på flera olika ställen.

- En av våra nya produkter är 2-sitssoffan GISTRUP, som med sin storlek passar in i en stor entré, på ett kontor eller i ett vardagsrum, och som med fördel kan kombineras med den nya puffen OREBO. Båda är tillverkade i ett benvitt teddytyg, som med sitt enkla skandinaviska utseende kan hållas minimalistiskt eller stylat med färger genom att till exempel lägga till dekorativa kuddar, säger Rikke Høst Moustgaard, som är Range Manager för inomhusmöbler på JYSK.

Bland de nya möblerna hittar du också flexibla lösningar som soffan TERNDRUP, som med sina moduler gör det enkelt att förvandla en schäslong till en 2-sitssoffa, där de extra sittplatserna kan användas av gästerna när de sitter runt ett soffbord som SPODSBJERG.

En plats för gäster

Bord med klaffar eller iläggsskivor är också ett optimalt sätt att göra plats för gästerna. JYSKs nya matbord MARSTRAND i ek kan till exempel enkelt förvandlas från ett runt bord till ett ovalt bord genom att lägga till den extra skivan i mitten.

– Vi har flera olika nya bord i JYSKs sortiment, bland annat en nytt soffbord och skrivbord i möbelserien RY som är gjord i ek. De är av god kvalitet, precis som vårt nya avlastningsbord FELSTED, som är exklusivt tillverkat och monterat i massiv bambu. Avlastningsbordet kan till exempel fungera i entréhallen med en skål för att förvara dina nycklar, säger Rikke Høst Moustgaard.

Till den populära EGELEV-serien i ek kan du nu även hitta ett skrivbord som med sin extra bordsskiva under bordet gör det enkelt att förvara arbetet och ge hemmet ett mer rent och lugnt utseende. Dessutom kan du nu också hitta seriens TV-bänk, skänk och nattduksbord i den nya färgen svart.

De nya möblerna kommer att börja säljas under augusti i JYSK-butiker och på JYSK.se

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43