Gå direkt till innehåll
JYSK är ett Karriärföretag 2024

Nyhet -

JYSK är ett Karriärföretag 2024

För andra året i rad har JYSK fått utmärkelsen "Karriärföretag". Utmärkelsen delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriärs- och utvecklingsmöjligheter.

– Under det här året har vi satsat på att utveckla vår träningskultur för att ge ännu bättre karriärmöjligheter för den som vill ta nästa steg i karriären hos oss, men också för den som vill utvecklas i sin nuvarande roll. Det innebär att vi genomfört ännu fler träningar och har ännu skarpare utbildningsinnehåll. Det är såklart jätteroligt att Karriärföretagen uppmärksammar det, säger Jesper Trapp, HR-chef för JYSK Sverige.

Expertpanel väljer ut Karriärföretagen

Det är en expertpanel från företaget Karriärföretagen som granskar samtliga arbesgivare i Sverige med fler än 250 anställda eller en omsättning på över 250 miljoner kronor. Expertpanelen består av specialister inom HR, webb, karriärrådgivning, sociala medier och marknadsföring.

Deras motivering till att JYSK får utmärkelsen 2024 lyder:

”JYSK erbjuder en arbetsmiljö där du kan uppnå framgång och utvecklas både personligt och professionellt. Företagets tydliga fokus på utveckling, utbildning och internationella möjligheter med flera traineeprogram samt deras Talent Academy gör JYSK till en attraktiv arbetsgivare för dem som strävar efter en meningsfull och utmanande karriär.”

2023 utsågs JYSK till "Karriärföretag" för första gången. Under året var JYSK också nominerade till Årets Employer Branding företag 2023 och Årets nykomlingar på Stora karriärdagen som arrangeras av Karriärföretagen.

Läs mer om karriärmöjligheterna hos JYSK: Jobba hos JYSK

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43