Gå direkt till innehåll
JYSK på finalplats i Market Awards - och i ytterligare tre branchtävlingar

Nyhet -

JYSK på finalplats i Market Awards - och i ytterligare tre branchtävlingar

JYSK Sverige är finalister i flera stora branchtävlingar under hösten. Bland annat i Market Awards, i katergorin Hus och Hem, där JYSK Sverige är en av tre finalister för andra året i rad.

– Vi är stolta över att vara finalister för andra året i rad. Vi ser det som ett kvitto på att den taktik med fortsatta investeringar i marknadsföring, butiksnät och medarbetare fungerar, trots utmanade tider för vår bransch. Att vara finalister i Market Awards blir såklart en energi-boost för verksamheten och en bekräftelse för våra medarbetare för den framgång de skapar år efter år, säger Johan Sjödin, vd för JYSK Sverige.

Market Awards arrangeras av tidningen Market och är en tävling för den svenska detaljhandeln. Valet av pristagare utgår från en undersökning som leds av tidningen och Center for retailing, Handelshögskolan i Stockholm.

För att vinna krävs såväl starka ekonomiska nyckeltal som en god utveckling vad gäller varumärke, innovation, kundupplevelse och hållbarhet.

Vinnaren koras vid en gala i Stockholm på torsdag, den 5 oktober. Förutom JYSK är Mio och Svenkt Tenn finalister i samma kategori. Läs mer om Market Awards och JYSKs finalplats här.

Två nomineringar till Stora Karriärdagen

Hösten har bjudit på fler glädjande beksed för JYSK. I början av 2023 utsågs JYSK Sverige till Karriärföretag, en utmärkelse som ges till arbetsgivare som erbjuder unika karriär och utvecklingsmöjligheter. Nu är JYSK nominerade till Årets Employer Branding företag 2023 och Årets nykomlingar på Stora karriärdagen på onsdag, den 4 oktober, med motiveringen:

JYSK också nominerat till marknads- och kommunikationspriser

Samtidigt gläds JYSK åt ytterligare två nomineringar efter att JYSK Sveriges marknadschef Henriette Skjoldborg Adamsen återigen blivit nominerad till "Årets bästa marknadschef", i kategorin "Heminredning och Möbler" av tidningen Resume. JYSK Sveriges nyhetsrum har också blivit nominerat till "Newsroom of the Year" i PR-tävlingen Nordic PR Awards som arrangeras av Mynewsdesk.

JYSK Sveriges marknadschef Henriette Sköldborg Adamsen
JYSK Sveriges marknadschef Henriette Skjoldborg Adamsen.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll