Gå direkt till innehåll
JYSK Sverige utnämnt till karriärföretag 2023

Nyhet -

JYSK Sverige utnämnt till karriärföretag 2023

JYSK Sverige har blivit utsett till ”Karrärförtag 2023” av företaget Karrärföretagen. Utmärkelsen ges till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. JYSK får den med motiveringen:

”JYSK fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur och det märks att medarbetarna brinner för sitt arbete. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!”

Samtliga företag och organisationer i Sverige är med i urvalet för Karriärföretagen 2023 och har granskats av Karriärföretagens expertpanel som består av specialister inom HR, webb, karriärrådgivning, sociala medier och marknadsföring. Karriärföretagens jury har sedan utsett de företag som blir årets Karriärföretag.

JYSK Sveriges HR-chef Jesper Trapp gläds åt utmärkelsen.

– Inom JYSK lever vi enligt vårt medarbetarlöfte “Bring dedication, Meet possibilities” och vi har en stark kultur där hårt arbete och att ha roligt verkligen går hand i hand. Det känns riktigt bra att Karrärföretagen ser det och uppmärksammar oss, säger han.

Läs mer om karriärmöjligheterna hos JYSK: Jobba hos JYSK

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43

Relaterat innehåll