Gå direkt till innehåll
JYSK har ett brett utbud av nya produkter för sommarsäsongen.
JYSK har ett brett utbud av nya produkter för sommarsäsongen.

Nyhet -

JYSKs utbud för sommarsäsongen 2022

När sommaren närmar sig är JYSK återigen redo att presentera några av de många nya produkterna inför utomhussäsongen 2022, där nya färger, tryck och material är i spel.
Vi är redo att presentera vårt bästa utomhussortiment från JYSK någonsin.

Det är det självsäkra beskedet från Hans Christian Ziegler Bruun, som är kategorichef för JYSKs utomhussortiment. Med sin mångåriga erfarenhet väger kategorichefens ord särskilt tungt.

Självförtroendet härrör bland annat från JYSKs historia av att erbjuda ett brett sortiment, som har finjusterats och anpassats under många år. Så är även fallet för det nya sortimentet för 2022, där sortimentet fortsätter att vara brett och där produkterna möter kundernas önskemål.

– Utöver våra befintliga och mest sålda produkter lanserar vi även många nya produkter i olika färger och varianter för att möta kundernas förväntningar, förklarar Hans Christian Ziegler Bruun.

Höjdpunkter från 2022 års serie

Kategorichefen ser särskilt fram emot att kunna erbjuda nya produkter inom trädgårdsmöbelsortimentet inom kategorierna produkter som antingen tål alla slags väder, eller som torkar snabbt efter en regnskur.

Både tyget och skummet i produkterna, som tål alla slags väder, är gjorda på ett sätt där materialen helt enkelt låter vattnet rinna igenom istället för att absorbera det. Produkterna är samtidigt lätta att hålla rena och underhålla.

Kategorien snabbtorkande utemöbler tål att stå ute i korta regnskurar och de är torra igen efter bara några timmar, allt beroende på vind och temperatur. Dessa möbler hålls minimalistiska.

En annan intressant trend inom trädgårdsmöbelsortimentet är kombinationen av trä och metall. Kombinationen har varit populär i ett par år och JYSK fokuserar fortfarande på denna trend som inkluderar de nya produkterna i teak. Alla bord är FSC-certifierade (FSC® N001715) precis som alla andra utemöbler i trä från JYSK.

JYSK har också nya dekorativa element, som med sina fräscha färger och naturinspirerade tryck kan sätta en ny twist på alla utomhusevenemang.

Från kuddar och sommartäcken till picknicktillbehör och parasoll, JYSK har ett brett utbud av produkter som kan hjälpa till att skapa den perfekta sommarstämningen.

Utforska de många nyheterna i de bifogade bilderna.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43