Gå direkt till innehåll
Nu är julen här igen - JYSK bjuder in nostalgin med ny kollektion

Nyhet -

Nu är julen här igen - JYSK bjuder in nostalgin med ny kollektion

Gör dig redo för en klassisk jul, med mysiga detaljer och hög nostalgifaktor. JYSK presenterar julens Nordic Mood-kollektion fylld med klassiska element och varma färger som skapar den där julkänslan man minns från barndomen.

Tidlösa element som hjärtan, granar och stjärnor. De oumbärliga tomtarna med sina fina, röda luvor. Och de klassiska nyanserna av grönt och rött kompletterat med olika jordtoner. Det är fokus på nostalgi i JYSKs nya julkollektion, som kommer att säljas i alla butiker från slutet av september.

Förutom de klassiska elementen och färgerna fokuserar kollektionen på naturmaterial som mjuk ull, bomull, papper, sten och keramik.

Julig textil

Bland de mjuka inredningsdetaljerna finns PETALIT och LUCIA i grönt och rött. Den första har små, vita julgranar tryckta på ena sidan och är elegant dekorerad med en enkel, vit kant. LUCIA är mer lekfull med sitt "Happy holidays" -meddelande och ljusare färger.

RHIMFAXE i mörkgrönt skapar lugn och mysighet, och de horisontella ränderna ger ett enkelt och elegant uttryck. Pläden matchar kuddarna och kan enkelt stylas tillsammans med dem.

Dekorera till jul

Bland de "hårda" inredningsdetaljerna kan vi lyfta fram de fina GULLTOP-muggarna, som också finns rött och grönt. De är förvånansvärt lika emaljkoppar, men är faktiskt gjorda av keramik. Det är särskilt den lilla, svarta bården högst upp som ger kopparna en retrolook, medan de vita stjärnorna och granarna bidrar till julstämningen.

Den runda, dekorativa brickan STROMALIT, som är tillverkad av FSC-certifierat mangoträd (FSC™ N001715), höjs något med små ben. Den är 40 centimeter i diameter och kan användas för att göra en vacker visning av några utvalda objekt.

Den dekorativa ljusstaken RUTILKVARTS är formad som en stjärna och är gjord av marmor. Den lilla detaljen i mässingslook ger ljusstaken ett modernt utseende, och med en vriden LED-lampa som NELLIK med stjärnor på är julstämningen på plats.

Översikt över alla produkter:

  1. Dekoration COVELLIN B9xL10cm 2 st per pk
  2. Dekoration PYSSEL B7xL7cm 2 st per pk
  3. Jultomte MUGGLESTONE H17cm grå
  4. Jultomte MUGGLESTONE H31cm grå
  5. Julgran WILL Ø9xH21cm w / LED
  6. Kakburk, TOMTE, Ø18xH22cm, vit, röd
  7. Mugg GULLTOP Ø12xH9cm 35cl diverse
  8. Konstgjord blomma KLEMENTIN H65cm
  9. Konstgjord gran BOL Ø10xH46cm grön
  10. Lykta THULIT W22xL21xH53cm Svart
  11. LED-ljus CNELLIK H25cm 2 st per pk
  12. LED-ljusslinga RIMFAXE L190cm guld w / timer
  13. Ljusstake HILDEGUN B24cm m 7 LED och timer
  14. Ljusstake RUTILKVARTS Ø10xH5cm
  15. Pläd RHIMFAXE 130x170 grön
  16. Dekorativ bricka STROMATOLIT Ø40xH6cm
  17. Dekorativ kudde LUCIA 35x50 vit
  18. Dekorativ kudde PETALIT 35x50
  19. Skål GULLTOP Ø14xH7cm

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43