Gå direkt till innehåll
NÖJD BUTIKSCHEF. Christopher Nilsson och hans medarbetare på JYSK i Luleå är bäst i världen på att nå företagskunder.
NÖJD BUTIKSCHEF. Christopher Nilsson och hans medarbetare på JYSK i Luleå är bäst i världen på att nå företagskunder.

Pressmeddelande -

Dubbla skäl för JYSK att fira i Luleå

JYSK i Luleå är bäst i världen på att nå ut till företagare. På torsdagen uppmärksammas framgången i samband med nyöppnandet av JYSKs omgjorda butik på Storheden.

Butikschef Christopher Nilsson med personal har dubbla anledningar att fira. Inte nog med att JYSK-butiken, efter tre dagar av intensiva omgörningar, äntligen kan slå upp dörrarna för sin omgjorda butik. I veckan stod det dessutom klart att Luleåbutiken, under förra räkenskapsåret, var bäst i världen – inom JYSK – på att göra affärer med företagare.

Med start på torsdagsmorgonen kommer det därför vara extra festlig stämning på JYSK i Luleå.

– Vi har valt att hålla nyinvigningen på ett sätt som gör att firandet kan bli av trots Corona-viruset, säger Christopher Nilsson.

Det innebär ett begränsat antal kunder i butiken, inplastad fika och vakter som ser till att avstånd hålls och respekteras. Viktiga komponenter då intresset att besöka JYSK bedöms vara extra stort de kommande dagarna.

– Det har aldrig varit tal om att vi skulle ställa in, utmaningen var att hitta ett firande som var säkert för alla, säger Christopher Nilsson.

Vad tror du era kunder kommer slås av när de kommer in?

– Vårt nya koncept och att varorna visas på ett helt nytt sätt jämfört med tidigare. Jag tror att de kommer uppfatta oss som en ny, fräschare version av JYSK.

Bandet klipps klockan åtta på morgonen och på förmiddagen överlämnas pokalen som förkunnar att JYSK Luleå 2020 varit världsbäst på att hjälpa företagare. Detta stod klart så sent som i tisdags när JYSKs senaste räkenskapsår avslutades.

En imponerande titel, inte minst med tanke på att JYSK i dag har mer än 2 900 butiker i 51 länder.

Att Luleåbutiken placerades sig i topp, förvånar dock inte Christopher Nilsson, som vet att hans anställda har nära kontakter med många lokala företagare.

– Jag tror många av våra kunder känner att de har en personlig relation till oss och att vi är bra på att hjälpa dem med det dom behöver.

För att fira titeln och nyöppnandet bjuder JYSK Luleå in till invigningsfest med start klockan 08.00 på torsdagen den 3 september. På grund av Coronarestriktionerna och den förväntade anstormningen, kommer butiken ha förlängda öppettider ända fram till och med söndag.

Ämnen

Kategorier

Regioner


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 2 900 butiker och 23 000 medarbetare i 51 länder. I Sverige finns 148 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av familjen bakom Lars Larsen group som äger en mängd olika företag med en total omsättning på 4.7 miljarder EUR. JYSKs omsättning är 3.794 miljarder EUR.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43