Gå direkt till innehåll
Flytt till Markaryd för JYSK in i framtiden

Pressmeddelande -

Flytt till Markaryd för JYSK in i framtiden

Fram till i veckan var det JYSKs äldsta butik i Sverige. 

Butiken i Örkelljunga var JYSKs tredje på svensk mark och trots att det förflutit tre decennier sedan öppnandet var det mesta sig likt i butiken.

Men på torsdagen stängdes ett kapitel, när butiken slutligen stängde och flyttade till Markaryd, tre mil norrut längs E4.

I Markaryd ligger den nya JYSK-butiken precis vid motorvägen, ytan är tre gånger så stor och lokalerna har helt andra förutsättningar än de tidigare i Örkelljunga. Butiken följer det nya konceptet som är ljust, rymligt och fokuserar på inspiration.

Butikschef Sebastian Wahlén, som gratulerades kungligt i samband med premiäröppningen, har en utökad styrka medarbetare och hela den befintliga personalen har valt att flytta med trots det längre pendlingsavståndet.

I sann JYSK-anda väntar nu specialerbjudanden fram till onsdag nästa vecka. 

Ämnen

Kategorier


JYSK är en internationell heminredningskedja med skandinaviska rötter som gör det lätt att möblera varje hem och trädgård. 

I dag har JYSK fler än 3 100 butiker och webshops i 50 länder, JYSK har alltid ett bra erbjudande och kompetent service oavsett hur du väljer att handla.

Grundaren Lars Larsen öppnade sina första butik i Danmark 1979. I dag har butikskedjan 28 500 medarbetare.

2021 utsågs JYSK till Årets butikkedja av Svensk Handel och branschtidningen Market.

JYSK är en del av familjeägda Lars Larsen Group som omsatte 39,1 miljarder danska kronor verksamhetsåret 2020/2021. JYSKs omsättning för samma period var 32,6 miljarder danska kronor.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43