Gå direkt till innehåll
Prisutdelningar till framstående medarbetare är ett av inslagen på JYSK-galan, här från 2019.
Prisutdelningar till framstående medarbetare är ett av inslagen på JYSK-galan, här från 2019.

Pressmeddelande -

JYSK bjuder medarbetare på gala

På lördagen går JYSK-galan av stapeln i Göteborg. Efter ett år präglat av pandemi, men också av framgångar för företaget, är det ett efterlängtat tillfälle att träffas och fira de gemensamma framgångarna.

För verksamhetsåret 2019-2020 redovisade JYSK en ny rekordvinst och under det gångna året har bolaget firat milstolpen 150 butiker, 30-årsjubileum på svensk mark, samt två priser på branschgalan Retail Awards.
– Det här hade inte varit möjligt utan våra medarbetare, det känns otroligt skönt att kunna bjuda till fest nu när restriktionerna lättat, säger Johan Sjödin, vd på JYSK-Sverige.
Det är första gången på två år som JYSK samlar sin personal på detta vis.

Trots att restriktionerna tillåter stora sällskap fram till sista november, har JYSK beslutat att ha skärpta rutiner.
Detta innebär att samtliga galadeltagare antingen måste vara fullvaccinerade, haft covid-19 det senaste halvåret eller gjort ett test med negativt resultat senast 72 timmar före festen.
– Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig trygga att delta, samt att vi gör så mycket vi bara kan för att begränsa smittspridningen i ett alltjämt svårt läge för Sverige, säger Johan Sjödin.

För de som kommer väntar en storslagen gala med trerätters middag, hemliga artistuppträden och hotellövernattning.
Över 1 000 personer är anmälda varav många kommer ta med sina respektive, helt enkelt JYSKs traditioner.
För att alla ska kunna vara med kommer JYSK hålla stängt på söndagen varpå kunder hänvisas till JYSK.se i stället.
– Vi hoppas att våra kunder har överseende med detta. De som inte handlat på vår webb tidigare kommer upptäcka att vi har lika bra erbjudanden där som vi har i butik.

Ämnen

Kategorier


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. I dag har JYSK fler än 3 000 butiker och 26 500 medarbetare i 50 länder. I Sverige finns 152 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2021 utsågs JYSK till Årets butikkedja av Svensk Handel och branschtidningen Market.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43