Gå direkt till innehåll
JYSK flyttar i Kristianstad.
JYSK flyttar i Kristianstad.

Pressmeddelande -

JYSK öppnar XL-butik i Kristianstad

JYSK öppnar sin största butik i södra Sverige i Kristianstad.
Öppningen firas med speciella erbjudanden över en hel vecka.

På torsdag flyttar JYSK till nya lokaler i Kristianstad. Butiken, med tillägget XL, blir en av de största inom JYSK:s värld, med extra stora utrymmen för möbler både inne och utomhus.
Anna Ekblad blir butikschef för den nya butiken.
– Jag är väldigt förväntansfull. Dels tror jag att det nya konceptet kommer tilltala våra kunder mycket, dels blir det en mycket ljusare butik och helt andra möjligheter att visa våra trädgårdsmöbler utomhus, säger hon.
Flytten till de nya lokalerna är bara några hundra meter, men för såväl JYSK som för kunder, är det stort.
– Kristianstad är den största butiken i södra Sverige, räknat i omsättning. Är det någonstans vi ska satsa med en extra stor butik, så är det här, säger Fredrik Sandström, distriktschef på JYSK.

Öppningen kommer firas med speciella erbjudanden och strikta smittogränsande rutiner, allt i enlighet med lagstiftning och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
– Vi har en värd som håller koll på antalet kunder, kravallstaket och slussningsrutiner. Dessutom varar våra erbjudanden en hel vecka, säger Fredrik Sandström.
JYSK kommer också att ha en kassa utomhus, för att de som känner sig osäkra, inte ska behöva gå in i butiken.
– Känslan på Härlöv är jättebra. Vid sidan av oss finns gym och matbutiker. Det är ett jättebra område för oss att finnas i.
Förberedelserna pågår ända fram till torsdag morgon då butiken slår upp portarna.

Ämnen

Kategorier


JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken i Malmö. Idag har JYSK fler än 3 000 butiker och 23 000 medarbetare i 51 länder. I Sverige finns 151 butiker utspridda i landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. JYSK ägs av familjen bakom Lars Larsen Group.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43