Gå direkt till innehåll
Svante under inspelningen av de kampanjfilmer som kommer att synas i alla JYSK-länder under tre veckor i november.
Svante under inspelningen av de kampanjfilmer som kommer att synas i alla JYSK-länder under tre veckor i november.

Pressmeddelande -

Svante från Sverige huvudperson i internationell JYSK-kampanj

JYSK Sveriges Svante Krook är en av tre JYSK-medarbetare som har huvudrollen i en stor kampanj som visar JYSK som arbetsplats och hyllar de 30 000 medarbetare som står för framgången.

– Hos JYSK vet man varje gång man går till jobbet att det finns ett nästa steg om man vill det och är villig att jobba för det. JYSK-ordspråket, ”Bring dedication, meet possibilities", passar bra med mina egna värderingar. Jag är glad att jag får möjlighet att motivera fler att ta chansen att förverkliga det de vill, säger Svante Krook.

Kampanjen kommer att visas i de 48 JYSK-länderna under tre veckors tid. Syftet är att ge ett ansikte åt och tacka de över 30 000 medarbetare som ligger bakom JYSKs framgång.

– JYSK Sverige har runt 1500 medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för att vi ska vara framgångsrika. Vi är stolta att de väljer att vara JYSK och därför känns det extra bra att få visa vem Svante och de andra kollegorna är och vad det innebär att vara JYSK, säger Jesper Trapp, HR-chef för JYSK Sverige.

Förutom Svante Krook från JYSK Sverige kommer också Magda Groza från JYSK Rumänien och Marianna Zequeda från JYSK Spanien ta med tittarna under en dag i sina liv.

Ämnen

Kategorier


JYSK är en internationell heminredningskedja med skandinaviska rötter som gör det lätt att möblera varje hem och trädgård. 

I dag har JYSK fler än 3 200 butiker och webshops i 48 länder, JYSK har alltid ett bra erbjudande och kompetent service oavsett hur du väljer att handla.

Grundaren Lars Larsen öppnade sina första butik i Danmark 1979. I dag har butikskedjan 30 000 medarbetare.

2021 utsågs JYSK till Årets butikkedja av Svensk Handel och branschtidningen Market.

JYSK är en del av familjeägda Lars Larsen Group som omsatte 39,1 miljarder danska kronor verksamhetsåret 2020/2021. JYSKs omsättning för 2021/2022 var 36,2 miljarder danska kronor.

Kontakter

Sandra Martinsson

Sandra Martinsson

Presskontakt Kommunikationschef JYSK Sverige 072-249 52 43